Nöjda kunder

 
“Jag har upplevt Maris behandlingar vid flera tillfällen; på mig själv, på min häst och på patienter som jag hänvisat till Mari. Mari är lugn och positiv och när hon behandlar gör hon det noggrant med stor uppmärksamhet för detaljer. Beröring väcker nervbanor och djupkänsligheten aktiveras –det är helt logiskt ur medicinsk och fysiologisk synvinkel. Som veterinär är jag ändå överraskad och mycket imponerad över den effekt Maris behandlingar har. Jag kan verkligen rekommendera hennes behandlingar för dig och din hästs hälsa!”

Dörte Bühring, Leg veterinär

 

 Jag hade ingen aning om vad Kraniosakral terapi/behandling var för någonting men eftersom jag själv jobbar med mental träning,och vet hur fantastisk kroppen & sinnet är på att reparera sig själv..så blev jag mycket nyfiken på den här metoden, och jag blev glatt överraskad, efter en behandling blev jag så mycket bättre! Jag har två diskbråck, spinalstenos, samt en godartad tumör som trycker på nervrötterna och är otroligt smärtsamt. Jag har svårt att stå och gå, men efter två behandlingar kunde jag börja jobba halvtid (natt på barniva) och nu efter 5 behandlingar har jag stadigt blivit bättre. Jag kan verkligen rekommendera Mari Liedström och hennes behandlingar.”

Marie Louthander

 

Jag är väldigt glad över att Mari hjälpte mig med min onda axel. Jag hade fått s.k. frosen shoulder / frusen axel och hade värk dag och natt. Mari lindrade värken med sina magiska händer. Ungefär samtidigt började jag bygga upp den här hemsidan åt henne och med mycket arbete vid datorn började jag även få ont i den friska armen och handen. Därför var det perfekt att Mari behandlade den sidan också, så jag kunde göra klart hemsidan. Det kallar jag win-win. Tack Mari! Jag kan absolut rekommendera dina varma händer, de kan göra underverk!”

Marianne Lennqvist